Když se řekne tyrolská kuchyně, tak se jistě všem vybaví klasické speciality, jako jsou špecle, polévka s játrovým knedlíkem, štrůdl s vanilkovým přelivem nebo trhanec. Ale čím dál častěji lze narazit na mladé, progresivní kuchaře, kteří se nebojí pracovat jinak a moderněji. Jedním z nich je šéfkuchař Markus Zeiser, jehož umění můžete ochutnat v resortu Sportresort Hohe Salve v tyrolském [...]
Archiv receptů
-
Moderní tyrolská kuchyně
Přidáno admin on St, 31/01/2018 -
Krevety na pánvi – jídlo za dvacet minut
Přidáno Veronika on Čt, 18/01/2018Hledáte tip na rychlovku z jedné pánve? A máte rádi krevety? Pak jsou krevety s rajčaty to pravé. Za dvacet minut máte hotovo a pokud je nepřipálíte, je takřka jisté, že si moc pochutnáte. Jako příloha je nejlepší čerstvá bageta. Pokud nemáte možnost čerstvých krevet, stejně dobře vám poslouží i ty mražené. Nakupte si zásobu [...]