Při výrobě klobás a dalších masných výrobků se jako obal dají použít buď přírodní střeva pocházející z farmářských zvířat, nebo střeva umělá, která se vyrábí z kolagenu. Oba typy obalů mají své výhody i nevýhody. Přírodní střeva Hovězí, vepřová nebo skopová střeva jsou tradiční obaly široké škály různých masných produktů. Jsou jemnější a příjemnější na zkus. I [...]
Archiv receptů
-
Umělá nebo přírodní střeva?
Přidáno admin on Čt, 17/08/2023 -
5 osvěžujících nápojů na léto, které musíte vyzkoušet!
Přidáno admin on St, 16/08/2023Horké letní dny dokáží zaskočit i největší milovníky tepla. Všichni v té chvíli myslíme jen na osvěžení, které si užijete také prostřednictvím nápojů. S dnešními recepty si vychutnáte nejen chladivý nápoj, ale také podpoříte své zdraví a hydrataci. I tyto faktory jsou v létě velmi důležité. Bez hydratace vám nebude v letních měsících vůbec dobře. [...]