Archiv receptů

  • Podzimní bramborový salát

    Přidáno Veronika on Po, 22/10/2018

    Není nad to udělat si radost, jak jinak než jídlem. Přichystejte si tento vynikající salát, jehož součástí je sýr Gruyères. Je to jeden z nejznámějších sýrů a vyráběn z kravského mléka. Pro výrobu 70 kg těžkého sýra je zapotřebí 500 litrů mléka. Uzrává a v průběhu se solí, obrací, otírá a to tři až šest měsíců. Gruyères je [...]

  • Jablečný štrúdl s vanilkovým krémem

    Přidáno Veronika on Pá, 19/10/2018
    foodiesfeed-com_jablecny-strudl

    Podzimní klasika – jablečný štrúdl. Jablka dozrála a jsou jich plné stromy, tráva pod nimi a také plné regály v obchodech. Každá rodina dělá štrúdl jinak. Zatímco někde rozválí listové těsto, které vyloží strouhanými jablky, cukrem a skořicí a poté jej zabalí a upečou, jinde si s ním vyhrají více. Připravili jsme pro vás recept [...]