Silvestrovská noc bývá spojena s popíjením sektu, v lepším případě pak s popíjením výtečného champagne, které se mimochodem skvěle hodí i do koktejlů. Oblast Champagne svou historií a umem lidí s tímto zlatavým šumivým mokem, již dávno překročila hranice Francie. Vyzkoušejte tento drink.
Vypadá stejně výtečně tak jako chutná.
3 díly vychlazeného šampaňského
1/3 dílu koňaku (brandy)
1 kostka cukru
dvě kapky Angostura bitters
citrónová kůra
Kostku cukru hodíme do vychlazené sklenice na šampaňské. Přidáme dvě kapky hořkého likéru, které necháme vsáknout do cukru. Přilijeme koňak a sklenici dolijeme šampaňským. Zdobíme citronem.
Redakce mlsáníčka Vám co nejsrdečněji přeje úspěšný a šťastný nový rok!
Porovnat ceny >>