Pro 2-3 mlsouny:
1/2 kg kuřecích jater
2 malé cibule
1/2 lžičky soli
1/4 lžičky pepře
2 lžíce ostrého kečupu
1 lžíce sojové omáčky
1 lžička worcestru
1 lžička sladké papriky
3 žloutky
1 lžička solamylu s trochou vody na zahuštění
3 lžíce oleje na orestování jater
1,5 – 2,5 dl vody podle toho kolik chcete mít šťávy
Játra nakrájíme na kousky cca 1,5×1,5 cm, cibuli nakrájíme na plátky a orestujeme na pánvi (nesolené). Když jsou játra téměř hotová přidáme marinádu, kterou jsme si udělali smícháním soli, pepře, kečupu, sojové omáčky, worcesterské omáčky, papriky a žloutků. Zalijeme vodou, krátce povaříme a zahustíme solamylem. Podáváme s rýží, nebo s hranolky.