Archiv receptů

  • Jednoduchý recept na dýňovou polévku

    Přidáno Veronika on St, 31/10/2018
    dynova polevka s jablkem

    Dýně – podzimní královna zeleniny. Pro vaření je nejvhodnějším druhem Hokkaido, který má mimochodem nejvyšší nutriční hodnotu a obsahuje hodně vitamínů. Pokud neseženete druh Hokkaido, žádnou chybu neuděláte ani použitím muškátové nebo máslové dýně. Zralou dýni vybírejte podle stopky. Ta musí být zdřevnatělá s viditelnými prasklinkami, slupka dýně by měla být nepoškozená, tvrdá a matná. [...]

  • Květák zapečený se sýrem a těstovinami

    Přidáno admin on Út, 30/10/2018

    Pokud milujete květák a sýr a nechcete u vaření stát příliš dlouho, pak je tento recept přesně to, co potřebujete. Díky celoroční dostupnosti květáku si tuto kalorickou bombu můžete dopřát kdykoli. Dietní tento pokrm příliš není, ale proč si občas nedopřát? Obzvláště, když je květák tak zdravý a patří mezi nejzdravější zeleninu. Věděli jste, že [...]