Archiv receptů

  • Crostini s vepřovými medailonky

    Přidáno Veronika on Út, 28/05/2013

    Toto jídlo je tak rychlé, že vám jeho příprava bude trvat maximálně 20 minut. Díky čekance se nemusíte obávat, že by vám po tomto jídle mělo být těžko. Čekanka je nízkokalorická, a zároveň napomáhá s trávením tučných jídel.   Pro 4 mlsouny: 1 čekankový puk 125 g cherry rajčat 8 plátků bílého chleba 8 plátků [...]

  • Pečená pražma s limetovou omáčkou

    Přidáno Veronika on Po, 27/05/2013

    Pražma neboli doráda je menší mořská ryba. Má bílé pevné maso s malými kostičkami. Rozlišujeme tři druhy. Pražma královská je stříbrná a má mezi očima zlatavé místo. Ta se loví Středozemním moři a má nejchutnější jemné a šťavnaté maso. Pražma růžová pocházející z Atlantiku, je nazlátlá s růžovými ploutvemi a má dobré, ale o něco méně [...]