Archiv receptů

  • Rajčatovo zeleninová polévka

    Přidáno Veronika on St, 24/07/2013

    V teplých dnech často nemíváme moc hlad. Ale nějaké to teplé jídlo by to do žaludku přece jen chtělo. Bohatě nám tak často k obědu stačí jen polévka, nejlépe s čerstvým pečivem. Tuto chutnou polévku připravíte během 20 minut a díky zelenině vás i dostatečně zasytí. Abyste si polévku  netradičně oživili, připravte s k ní [...]

  • Grilované hřiby na cibulce

    Přidáno Veronika on Út, 23/07/2013

    Hřib smrkový je přezdíván králem houbařské říše. Je obdařen nejen vynikající chutí, ale už samotný pohled na něj je skvostný. Je to zkrátka hřib jak se patří. Sběrači hub považují tento druh za vůbec nejcennější. Má totiž báječnou oříškovou chuť. Je velmi proměnlivý, může dorůst značné velikosti a váhy, dokonce až do 1 kg. Pokud [...]