Archiv receptů

  • Sýrovo-vločkové placky

    Přidáno Veronika on St, 31/07/2013

    Začněte snídani zdravě. Tyto netradiční placky vám budou určitě moc chutnat. Přidávají se do nich dva italské sýry. Ricotta, kterou jistě znáte a Taleggio. Taleggio je čtverhranný sýr pocházející z Lombardie se zajímavou kvasnicovou chutí. Vyrábí z kravského pasterizovaného plnotučného mléka a zraje ve vlhkých horských jeskyních. Jeho kůrka je měkká, přirozená, růžově nahnědlé barvy [...]

  • Steak s bramborovým pyré a glazovanou mrkví

    Přidáno Veronika on Po, 29/07/2013

    Co si budeme povídat, občas není nad pořádnou flákotu masa. Proč ale chodit vždy do restaurace, když si pořádný a chutný steak můžeme lehce připravit v naší kuchyni? Abychom se nešidili ani v příloze a pochutnali si, připravme si k tomu i polníčkovo bramborové pyré a glazovanou mrkví. Pokud se vám nechce pouštět do vaření. [...]