Archiv receptů

  • Kedlubny plněné žampionovou směsí

    Přidáno Veronika on Út, 06/08/2013

    Že se kedlubna dá jíst jen za studena? Ale kdepak. Vynikající je i tepelně upravená. Co takhle ji vydlabat, naplnit žampionovou směsí a zapéct v troubě? To bude teprve dobrota. Kedlubny navíc obsahují spoustu vitamínů a minerálních látek, a tak uděláte něco pro své zdraví.      Pro 4 mlsouny:   4 kedlubny 150 g [...]

  • Candát s avokádovým salátem

    Přidáno Veronika on Po, 05/08/2013

    Candát, ryba v Čechách známá již od 18. století. Candát je vysoce ceněnou rybou pro své bílé maso a absenci mezisvalových kůstek. Tato chutná ryba je velmi univerzální, protože se dá zpracovat na mnoho způsobů. Nejčastěji se lze setkat s candátem obecným, jehož maso získá po tepelné úpravě lahodnou, lehce oříškovou chuť. Ochutnejte jeho maso v kombinaci [...]