Archiv receptů

  • Ceviche

    Přidáno Veronika on Út, 24/09/2013

    Ceviche, někdy také Sebiche či Seviche – je salát, či předkrm připravený tzv. „studeným vařením v kyselém prostředí“ ryb a mořských plodů. Ty jsou naloženy do rostlinných kyselin (šťáva z citrusů apod.) a smíchány po marinaci s dalšími surovinami pro ochucení. Odhaduje se, že původ Ceviche je v Peru, odkud se rozšířilo do Jižní Ameriky. [...]

  • Vejce natvrdo do skla

    Přidáno Veronika on Po, 23/09/2013

    Pokud chcete udělat dojem na své blízké, připravte jim snídani tak trochu jinak. I banálně jednoduchá snídaně totiž může být netradičně podávána. Tato nápaditá forma snídaně je vhodná pro všechny, kteří mají rádi po ránu vejce, ale už jim připadají trochu nudná. Oblíbenou vaječnou snídani si tak ozvláštníte a získáte tak skvělou, vydatnou snídani, která [...]