Archiv receptů

  • Cuketa plněná italskou klobásou

    Přidáno Veronika on Út, 01/10/2013

    Plněná cuketa je osvědčená dobrota, na které ji určitě pochutnáte. U této úpravy se přidává salsiccia. Salsiccia je čerstvá italská klobása, která se vyrábí z kvalitního hovězího nebo vepřového masa s přimícháním kousků slaniny z hrudí a bůčku. V každím z italských regioů se různě koření, např. v Boloni se aromatizuje solí, pepřem, skořicí a [...]

  • Polévka z hřibů

    Přidáno Veronika on Po, 30/09/2013

    Teplé, chutné a zdravé – to jsou polévky. V těchto chladnějších dnech se objevují na našich stolech stále častěji. Aby se vám neomrzely, je potřeba je obměňovat. Chardonay a listové těsto budou skvělým pomocníkem. Pokud tuto polévku budete podávat se šneky z listového těsta, vystačí vám i místo hlavního jídla. Však vyzkoušejte sami…     [...]