Archiv receptů

  • Fegato con spinaci

    Přidáno Veronika on Po, 21/10/2013

    Fegato con spinaci je pokrm typický pro Itálii. Jako většina receptů pocházející z této slunné země je v cukuletu hotový. Používá se do něj Coppa di parma. Coppa je sušená syrová vepřová krkovička nebo plec. Prosciutto crudo je sice populárnější, ale coppa je výraznější chuti i vůně. Krájí se stejně jako prosciutto na velmi tenké plátky a [...]

  • Čokoládovo – banánová bábovka

    Přidáno Veronika on Pá, 18/10/2013

    Bábovky jsou stálicemi na našich nejen víkendových stolech. Máte-li je také rádi a hledáte nové inspirativní recepty, vyzkoušejte tuto bábovku. Rodina vás bude milovat. Je to navíc skvělý způsob, jak zužitkovat zhnědlé banány.   Pro 4 mlsouny:    225 g másla 450 g rozlámané čokolády 375 g mouky 1 balíček kypřícího prášku 40 g kakaového [...]