Archiv receptů

  • Hovězí na majoránce

    Přidáno Veronika on St, 13/11/2013

    S tímto pokrmem se můžete setkat především u našich jižních sousedů. V Rakousku je to jídlo velmi oblíbené a nejčastěji se podává spolu se špeclemi. Až příště vyrazíte na návštěvu do této krásné země, neváhejte ochutnat. Pokud chcete pokrmu dodat trochu české chuti, podávejte s bramborovým knedlíkem. Příprava není vůbec složitá a použijete-li tlakový hrnec budete jídlo [...]

  • Rybí filé v sezamu s gratinovanou rýží

    Přidáno Veronika on Út, 12/11/2013

    Všichni specialisté na výživu a lékaři se shodují na tom, že bychom měli častěji jíst ryby. Jistě za měsíc jsou zde Vánoce, a tak se už těšíme na kapra. Ale jíst ryby jednou za rok je velice málo. Rybu bychom měli zařadit na náš jídelníček alespoň jednou týdně. Ani jejich příprava nemusí být nudná. Zapomeňte [...]