Archiv receptů

  • Studený kakaový moučník

    Přidáno Veronika on Pá, 31/01/2014

    Nemáte rádi suchary, ale přesto jste si je domů v záchvatu vidiny hubnutí přinesli a teď nevíte, co s nimi? A co takhle zakomponovat je do moučníku? Tento dezert se nemusí ani péct, stačí vše smíchat dohromady a za necelou půlhodinku máte skvělé mlsání hotovo, pak už jen nechat odležet a můžete mlsat.     + potravinová [...]

  • Hovězí maso, víte, jak s ním naložit?

    Přidáno Veronika on Čt, 30/01/2014
    hovezi-maso

    Hovězí maso je perlou české kuchyně. Jeho oblíbenost mu zaručuje především skvělá chuť a široké možnosti kulinářských úprav, a to těch dražších i levnějších variant. V červeném mase je obsažen myoglobin obsahující železo, to je důvod, proč je hovězí maso hodnotnější než chudokrevná bílá masa. Kromě toho obsahuje i velké množství zinku, draslíku, hořčíku, fosforu a potřebných minerálů. [...]