Archiv receptů

  • Grilovaná vepřová panenka na hříbkovém rizotu

    Přidáno Veronika on St, 05/03/2014
    panenka na rizotu

    Vepřová panenka je bezesporu nejlahodnějším masem z vepře. Aby se při přípravě z masa nevypekla šťáva, pečte panenskou svíčkovou v celku a nakrájejte ji až chvíli po dopečení. I tento výtečný recept na  grilovanou panenku na hříbkovém rizotu pochází z kuchyně restaurantu Daliborka. Než se pustíte do díla, rozhodně běžte ochutnat originál do restaurace a nezůstaňte [...]

  • Marinovaná červená řepa plněná šlehaným kozím sýrem

    Přidáno Veronika on Út, 04/03/2014
    ravioly z cervene repy

    Před každým hlavním jídlem je dobré naladit naše chuťové pohárky na správnou nótu. To se jistě podaří Marinovanou červenou řepou plněnou kozím sýrem. Neobávejte se, pokud řepa či aromatický kozí sýr nepatří mezi Vaše favority. Pečlivě našlehaný sýr je ve výsledku tak jemný, že Váš jazyk doslova pohladí a řepa marinovaná balzamikovým octem – to [...]