Přemýšlíte neustále nad tím, jakou přílohu připravit? Zkuste možná trochu netradiční přílohu vařenou rýži s mrkví, hráškem a kešu ořechy. Hodí se ke kuřecímu ale také k vepřovému masu. Dost možná vám bude tato příloha chutnat jen tak samotná. V takovém případě však připravte větší množství. Pro 2 mlsouny: Cibuli nakrájíme najemno. Na pánvi [...]
Archiv receptů
-
Zajímavá příloha – rýže s mrkví a hráškem
Přidáno Veronika on Út, 15/02/2022 -
Boršč, který se vždy povede
Přidáno admin on St, 12/01/2022Polévky hrály v ruské kuchyni vždy velmi důležitou roli. Tradiční ruské polévky jako šči, rassolnik, soljanka či okroška jsou známy snad již od nepaměti. Mezi ty nejznámější však nepochybně patří boršč. Boršč, snad jediné ruské národní jídlo. Velice podobné polévky se vaří i v dalších zemích. Podobné nejsou jen recepty, ale také názvy. Boršč a [...]