Archiv receptů

  • Broskve, plody nesmrtelných

    Přidáno Veronika on Čt, 03/07/2014
    broskve

    Broskev, i když bez potíží rostou na našich zahradách, za jejím původem je třeba se ohlédnout do daleké Číny, kde broskvoň znali již před čtyřmi tisíci lety. Broskev je v Číně symbolem dlouhého života a údajně byly pokrmem nesmrtelných. Malé děti nosily na krku z broskvových pecek vyřezané zámečky, které je měly chránit před brzkou [...]

  • Rybí linguine, ta pravá Itálie na Vašem talíři

    Přidáno Veronika on St, 02/07/2014

    Nedostanete se do Itálie a jejich vynikající kuchyně se vzdát nechcete? Nevadí, nemusíte. Připravit si jejich báječná jídla zvládnete i ve vaší kuchyni. Ochutnejte třeba tyto vynikající rybí linguine. Na ingrediencích nešetřete, čím kvalitnější budou, tím více se chuť vašeho talíře bude podobat tomu pravému italskému. Hlavně se neošiďte na rybím mase. Víte, jak poznat [...]