Archiv receptů

  • Rib eye a avokádo v jedné pánvi

    Přidáno Veronika on St, 23/07/2014

    Rib Eye Steak (neboli Entrecôte) je steak z přední části vysokého roštěnce, z oblasti žeber. Bývá označován za nejšťavnatější steak. Právě tuk totiž dodává tomuto steaku typickou chuť. Pokud ale rib eye nakrájíte a opečete na pánvi spolu s rajčaty a avokádem, nebudete litovat. Pochutnají si všichni ti, kdo mají rádi maso.   Pro 2-3 [...]

  • Rajčatový salát s bazalkovo – smetanovým dresinkem

    Přidáno Veronika on Út, 22/07/2014

    Rychlý a nebezpečně dobrý rajčatový salát, který vás v létě perfektně osvěží. S tímto salátem zabodujete před rodinou u nedělního oběda, stejně jako před přáteli u grilovaného steaku. Jeho příprava je tak primitivní, že ji zvládnou i děti či naprostý kuchařský analfabet. Pokud chcete, aby salát nejen chutnal, ale i vypadal, kupte cherry rajčata jak [...]