Archiv receptů

  • Krevety – víte, jak je oloupat a jak poznáte, že jsou čerstvé?

    Přidáno Veronika on Čt, 21/08/2014
    neloupane-krevety-unsplash

    Krevety jsou u nás stále více oblíbenější. Díky tomu, že více než polovina dnešní produkce pochází z umělých chovů, můžeme si na nich pochutnávat v průběhu celého roku. I vy si na nich rádi pochutnáte na dovolené nebo v restauraci, ale když si je máte koupit domů, váháte, jak poznáte, že jsou opravdu čerstvé a [...]

  • Vajíčková pomazánka jak ji neznáte

    Přidáno Veronika on St, 20/08/2014

    Začněte ráno jinak než suchým rohlíkem nebo chlebem s máslem. Připravte si skvělou vajíčkovou pomazánku, po které se jen zapráší. Od klasické vajíčkové pomazánky se tato trochu liší. Přidává se do ní nastrouhaná salátová okurka (nezapomeňte ji zbavit semínek), bylinky a také hořčice. Na tu rozhodně nezapomeňte, právě ona pomazánce dodá ten správný šmrnc. Ostatně, [...]