Archiv receptů

  • Žampióny v parmezánové krustě se špenátem

    Přidáno Veronika on St, 10/09/2014

    Milujete houby na všechny možné způsoby? A zkusili jste je někdy obalit v mléce, vejci a parmezánu a osmažit je? Že ne? Pak neváhejte a ochutnejte. I když špenát nemá takové účinky jako nám předváděl Pepek námořník, připravte si k takto upraveným žampiónům i špenátový salát, skvěle doplní jejich chuť.   Pro 4 mlsouny: Chléb [...]

  • Cejn s avokádovou salsou

    Přidáno Veronika on Po, 08/09/2014

    Cejn velký je jednou z našich nejhojnějších a nejznámějších ryb u nás. Jeho typickým znakem je vysoké ploché tělo, díky němuž se mu přezdívá lopaťák. Maso cejna nepatří mezi nejvyhledávanější rybí maso, přesto z něj ale lze připravit skvělé pokrmy. Maso nemá příliš výraznou chuť, a tak jej můžeme dochutit výraznějším kořením či dalšími ingrediencemi. [...]