Archiv receptů

  • Capellini s krevetami, rajčaty a bazalkou

    Přidáno Veronika on Čt, 04/12/2014

    Těstovinové pokrmy jsou výživné, rychlé a hlavně výborné. Obzvláště, připravíte-li si je z kvalitních surovin. Tento recept jsme objevili v časopise MasterChef a hned po prvním uvaření jsme pokrm museli uvařit znovu. Je totiž tak vynikající, že jedno ochutnání nestačí. V receptu jsou uvedeny těstoviny capellini, které ale lze případně nahradit špagetami. Rozhodně ale ničím [...]

  • Sambosa

    Přidáno Veronika on St, 03/12/2014
    sambosa

    Těsto frityrdeg plněné masem, špenátem dochuceno orientálním kořením. Samosa je jednou z nejoblíbenějších indických svačinek, která je velmi oblíbená po celém světě. Tyto taštičky jsou ve tvaru trojúhelníku a konzumují se spolu s chutney. Těsto frityrdeg lze koupit a arabských obchodech (v nouzi použijeme listové těsto). Tento recept pro vás připravili ve škole vaření Chefparade. [...]