Archiv receptů

  • Bramborový koláč s petrželovým pestem

    Přidáno Veronika on Út, 24/02/2015

    Francouzské slané koláče nás již přesvědčily o tom, že koláče nemusí vždy sloužit jako sladká tečka. Koláče dokáží důstojně nahradit oběd. Máte-li rádi brambory a netrváte-li na tom, že na talíři musí být maso, připravte si tento bramborový koláč. Pokud si ke koláči připravíte i petrželové pesto, chuťový zážitek je zaručen. Napište nám, jak jste [...]

  • Hustá polévka s těstovinami a fazolemi – Pasta e fagioli

    Přidáno Veronika on Po, 23/02/2015
    husta polevka s testovinami a fazolemi

    Na tento pokrm musíte dostat chuť den předem, je totiž potřeba namočit alespoň na 12 hodin fazole. Čekání a sbíhání slin stojí za to, výsledkem je skvělá vydatná polévka. Pasta e fagioli vypadá tak trochu jako těstoviny i jako polévka, ale každopádně je to v Itálii vydatný předkrm a některým vystačí jako hlavní chod. Polévka [...]