Archiv receptů

  • Jehněčí na řecký způsob

    Přidáno Veronika on Čt, 25/06/2015

    Připravte si doma jednoduchý ale vynikající pokrm a ochutnejte chutě Řecka. Jehněčí, feta sýr, bylinky a rajčata – to je kombinace, kterou můžete ochutnat v každé řecké taverně a když seženete libové jehněčí maso, tak i u vás doma. Za třičtvrtě hodinky máte na talíři mlsání, jak se patří. Jako přílohu můžete podávat čerstvé pečivo [...]

  • Domácí nutela

    Přidáno Veronika on Út, 23/06/2015
    domaci nutela

    Milujete nutelu? Zkuste si ji připravit doma, je to snadnější, než by se na první pohled mohlo zdát. Doma vyrobenou nutelu lze uchovávat vzduchotěsných skleničkách, kde vydrží až měsíc. No, údajně vydrží až měsíc. Až ji ochutnáte, nejspíše nevydrží déle než týden… Nejchutnější je na čerstvém ještě teplém pečivu. Oříšky opražíme na sucho na pánvi [...]