Archiv receptů

  • Domácí sekaná, tak trochu jinak

    Přidáno Veronika on Út, 14/07/2015

    Ochutnejte dnešní recept na trochu netradiční sekanou. Díky hořčici a worcesterové omáčky má sekaná lehce pikantní chuť, ale bez obav ji můžete dát i dětem. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší a výborně se hodí i zeleným fazolkám, či k rajčatovému salátu. Jako každá sekaná, ale i tato chutná skvěle s krajícem čerstvého chleba a kyselou [...]

  • Co se zbylým kuřecím masem? Quesadillu!

    Přidáno Veronika on Po, 13/07/2015

    Zbylo vám kuře od oběda a přemýšlíte, co s ním? Možností je samozřejmě „české rizoto“, nebo třeba domácí quesadilly. Jsou skvělé jako rychlý oběd. Stačí předem oloupat papriku a mít po ruce toustovač. Jak oloupat papriku? Papriku dáme do trouby rozehřáté na 220 °C a pečeme tak dlouho, až zhnědnou a vzniknou na nich puchýře. [...]