Archiv receptů

  • Jak připravit hermelín na gril

    Přidáno Veronika on Čt, 06/08/2015
    hermelin na grilu

    Také si rádi pochutnáte na sýrech? A co takhle dát je na gril? Sezóna grilování je v největším proudu a když ve velkých vedrech nemáme chuť na maso, sýr ho může důstojně nahradit. Na grilu je nejchutnějším sýrem hermelín vyráběný z nepasterizovaného kravského mléka. A protože je napodobeninou francouzského sýra camembert, a za camembert hermelín [...]

  • Slaninové knedlíky

    Přidáno Veronika on Út, 04/08/2015
    slaninove knedliky

    Letní kuchyně se často nese v duchu ovocných knedlíků. Když už se vám ale knedlíky na sladko přejedly, oblíbených knedlíků se vzdávat nemusíte. Příště si knedlíky naplňte italskou slaninou prorostlou masem – pancettou. Použít ale můžete i francouzský nebo jiný voňavý typ slaniny, nebo třeba špek. Tak či tak, budete mít boule až za ušima. [...]