Archiv receptů

  • Knedlík k huse

    Přidáno Veronika on St, 11/11/2015
    svatomartinska husa

    Říká se, že kdo neochutná svatomartinskou husu, bude rok hladovět. Husa ke svatomartinským oslavám neodmyslitelně patří. Jak připravit husu a červené zelí, najdete v tomto receptu. Otázkou ale zůstává, jaký knedlík ke svatomartinské huse uvařit. Každý má rád něco jiného a co rodina, to jiný recept. Nám se ale k huse osvědčily karlovarské a chlupaté [...]

  • Halloweenský recept na useknuté prsty

    Přidáno Veronika on Pá, 30/10/2015
    hallooweenske prsty

    Pro Halloween jsou typické nejen dýňové pokrmy, ale i strašidelné recepty. Oblíbený je například krvavý pudink ze smetany, mléka, pudinku, šlehačky, vanilkového cukru a červené marmelády. Muffiny zdobené jako příšery, marcipánové oční bulvy, nebo třeba pizza v podobě lebky nebo dýňové hlavy. Vše záleží jen na vaší fantazii. Inspirujte se a upečte si marcipánové usekané [...]