Archiv receptů

  • Co s přezrálými banány? Upečte banánový chléb

    Přidáno Veronika on St, 13/01/2016
    bananovy chleb

    Máte doma přezrálé banány? Nevyhazujte je, upečte banánový chléb. Banánový chléb u nás není tak obvyklý, ale především v anglicky mluvících zemích je velmi oblíbený. Recept původně pochází z Austrálie, ale na popularitě nabyl především v Anglii, USA a Kanadě. Banánový chléb je v podstatě něco mezi chlebem a bábovkou a chutná skvěle jen tak. [...]

  • Soutěžte o knihu RAW pro začátečníky!

    Přidáno Veronika on Po, 11/01/2016
    raw pro zacatecniky_tit

    Soutěž byla ukončena. Správná odpověď: a) 128.  Výherci se stali: Gabriela U., Karel B. a Jiří N. Gratulujeme!  Všem soutěžícím děkujeme za účast v soutěži.    Kdo se stravuje převážně syrovou stravou, vychutná nejen nejbáječnější rozmanitost ovoce, zeleniny, ořechů a klíčků. Dělá tím taky pro tělo a duši něco opravdu dobrého. Udělejte něco pro sebe a [...]