Archiv receptů

  • Losos se sójovým krémem a koprem

    Přidáno Veronika on Út, 09/02/2016

    Losos na našich talířích zlidověl a aby nezevšedněl, je potřeba jej připravovat na různé způsoby. Pokud jste ještě neochutnali lososa s omáčkou ze sójové smetany s koprem, měli byste to napravit. Neznáte sójovou smetanu? Její výhodou je, že lze dosáhnout výborné chuti bez nutnosti použití nasycené mastné kyseliny. Hodí se především k zelenině a rybám. [...]

  • Polévka z pastináku

    Přidáno Veronika on Út, 02/02/2016

    Nebojte se zařadit pastinák do vašeho jídelníčku. Obsahuje až 80% vody, je bohatý na sacharidy a na vitamin C. Má velmi jemnou chuť a lehce kořenový nádech. Velmi dobře chutná jako příloha k masům a v omáčkách. Vynikající jsou z něj i polévky. Chutnejte tuto pastinákovou polévku s mrkví a bramborami. Nasytí a je moc [...]