Archiv receptů

  • Pesto z medvědího česneku

    Přidáno Veronika on Út, 05/04/2016
    pesto z medvediho cesneku

    Medvědí česnek je bylinka, která voní a chutná po česneku a je oblíbenou jarní pochoutkou zvířat, jak napovídá název, především medvědů. Medvědí česnek má stejné aroma a podobnou chuť jako klasický česnek, výhodou však je, že konzumenta pak neprovází žádný zápach jako u klasického česneku. Pesto z medvědího česneku můžete připravit do zásoby a uložit [...]

  • Salát z mozzarelly a mladého špenátu

    Přidáno Veronika on Po, 04/04/2016

    Doplňte na jaře vitamíny a minerály mladým špenátem. Špenát je bohatý na vápník, sodík, hořčík a také vysoký obsah karotenoidů, především betakarotenu. Betakaroten je vysoce funkční antioxidant, chrání tělo před negativními účinky slunečního záření a zlepšuje opalování kůže, což před létem jistě oceníte. Špenát chutná skvěle v kombinaci s další zeleninou a mozzarellou. Ochutnejte! Pro [...]