Sushi se podává jako předkrm, hlavní jídlo nebo jako součást vícechodového menu. Jíst jej můžeme rukama, nebo hůlkami. Sushi se jí tak, že se ponoří do směsi sójové omáčky a wasabi a poté se vloží celé do úst. Dobré je přikusovat plátky zázvoru, který umí výraznou chuť křenu neutralizovat a podtrhnout chuť všech jednotlivých ingrediencí. [...]
Archiv receptů
-
Druhy sushi a správná příprava rýže
Přidáno Veronika on Čt, 02/06/2016 -
Vyzkoušejte recepty kuchařů BOSCH FRESH FESTIVALU
Přidáno Veronika on Út, 31/05/2016Největší kulinářský festival, který si v Brně a Plzni nenechalo ujít téměř 50 tisíc návštěvníků, láká nejen na výbornou gastronomii, ale každý rok přináší účastníkům také velkou inspiraci. Nejenom tradiční pokrmy, ale také hmyzí nebo extrémní kuchyně zaznamenává stále větší úspěch. Kuchaři, kteří na festivalech vaří pro diváky nebo přímo s nimi, představují recepty na lahůdky, [...]