Archiv receptů

  • Dip z čerstvého sýru s bylinkami

    Přidáno admin on Po, 02/07/2018

    Osvěžte své pokrmy chutným dipem. Hodí se k vařeným či pečeným bramborám, ke grilovanému masu, ale taky třeba k obyčejnému rohlíku. Před podáváním nechte vychladnout. Tip: Dip je možné ochutit česnekem. 1/2 svazku pažitky 1/2 svazku petržele 1/2 svazku kerblíku 300 g čerstvého sýru sůl pepř Všechny bylinky očistíme, necháme okapat a poté nasekáme najemno. [...]

  • Rybízový koláč s podmáslím

    Přidáno Veronika on Pá, 29/06/2018

    Rybíz je pochopitelně nejzdravější v syrovém stavu, ale i po tepelné úpravě si zachovává množství účinných a zdraví prospěšných látek. Byla by škoda rybíz nechat na keřích. Pro svou nakyslou chuť je vhodný do letních dezertů, bublanin a koláčů. Upečte si tento vynikající rybízový koláč s podmáslím. Pro jeho vláčnost si ho zamilujete. Na plech [...]